HAIR

Meijka’s is gestart als kapsalon gecombineerd met een schoonheidssalon. Door de toenemende vraag naar oplossingen voor haaruitval en het maken van haarwerken heeft Meijka’s zich in de loop der jaren verder gespecialiseerd. Meijka’s doel als haarwerkers is om mooie en natuurlijke haarwerken tegen betaalbare prijzen aan te bieden.

Haaruitval
Je hebt vet haar, je hoofdhuid is droog of je denkt elke ochtend; oei, oei… ik verlies mijn haar. Je hebt roos en jeuk, last van haarverlies na een bevalling, operatie of chemobehandeling of verliest haar door andere oorzaken. In alle van deze gevallen kan Meijka’s HAIR de oplossing bieden.

Meijka’s HAIR is een gerenommeerd instituut van Clinique du Cheveu en stelt je altijd een behandeling voor die is afgestemd op jouw haarproblemen.

Haartherapeut
De complexen van etherische olie en planten in combinatie met de drie functies van de HAIRPAD, een Europees hightechtoestel, garanderen je de doeltreffendheid van ‘Clinique du Cheveu’ behandelingen.

Haartherapeuten van Clinique du Cheveu  kunnen je helpen met:
– Een volledig haaronderzoek;
– Een voorspellende test van je haargroei en haaruitval in de toekomst;
– Medisch geteste en bewezen resultaten op korte, middellange en lange termijn;
– Snelle en doeltreffende resultaten door specifieke behandelingen met behulp van de HAIRPAD, Het Europese hightechtoestel dat haarverlies behandelt, de haargroei activeert en de vette of droge hoofdhuid reguleert;
– Natuurlijke behandelingen zonder bijwerkingen.


Haaranalyse

Het Clinique du Cheveu instituut Meijka’s is meer dan een haarinstituut. Het is een echt hollistischcentrum, waar alle haarproblemen behandeld worden in een actueel en hedendaags kader. Meijka’s gediplomeerde haartherapeuten ontvangen je op afspraak in aparte behandelkamers, om je een onberispelijke service en persoonlijk advies te kunnen garanderen.

Meijka’s HAIR kijkt bij iedereen vooral naar de oorzaak en niet enkel naar het symptoom. Dit kan door middel van een microscopisch trichogram en een uitgebreid gesprek en onderzoek. Hierbij worden de haarwortels onderzocht, om te kijken wat er mis is. Waarom valt het haar uit? Als dat bekend is, weten we pas wat en hoe we kunnen behandelen.

 

 

Haarbehandelingen

Met doeltreffende behandelingen pakt de haartherapeut van Meijka’s HAIR diverse haarziekten en -problemen aan. Denk bijvoorbeeld aan haaruitval en -verlies, alopecia, alopecia areata, seborroe, jeuk, vet en droog haar, sluik haar, dof haar, gespleten haar en gebrek aan volume. Ook een haargroei-bevorderendemassage voor meer gezondheid en glans van het haar behoort tot de mogelijkheden.

De behandelingen vinden plaats in een aparte behandelkamer en bieden een moment van ontspanning. Deze behandelingen worden door de haartherapeut uitgevoerd met het HAIRPAD-toestel of uitsluitend met een massage. In combinatie met de verschillende producten tegen haaruitval wordt het effect versterkt door de werking van de complexen van de etherische oliën van planten en massagemelk.

De HAIRPAD is een uniek toestel dat ontworpen is door Clinique du Cheveu. Het heeft drie functies die van vitaal belang zijn voor gezond haar.

1. ANTI HAARUITVAL
Stimulatie van de haargroei door zuurstoftoevoer en stabilisatie van het haarverlies. Energie voor het haar wordt opgewekt door een generator van infrarode pulsaties.


  1. REGULATIE
    Regulering van ontgifting van de hoofdhuid door stroom die herhaaldelijk over de te behandelen zones gaat.

    3. HYDRATATIE

Stimulatie van de microcirculatie ter hoogte van de haarwortels. De hydratatie wordt opgewekt door een generator van positieve rechthoekige pulsen.

Haarwerken of pruiken
Mochten de problemen in een verder gevorderd stadium zijn, dan kunnen we oplossingen bieden met extra haar. Denk hierbij aan haartoevoegingen zoals extensions, haarstukjes, haarwerken, toupets of pruiken. We werken meestal met maathaarwerken, speciaal gemaakt op jouw vorm en in jouw haarkleur. En als je op korte termijn een haarwerk nodig hebt, biedt onze voorraad haarstukjes uitkomst. Hierbij is een adviesgesprek altijd gratis en vrijblijvend, meestal kunt u al binnen 4 dagen terecht. 

Sinds enige tijd hebben we ook mini haarstukjes ontwikkeld. Deze zijn vooral bij beginnende haaruitval vaak voldoende om het hoofd mooi bedekt te hebben en een natuurlijke uitstraling te realiseren. Een haarstuk geeft vaak meer zelfverzekerdheid en vertrouwen.

Voor diegene die zich prettiger voelt bij een ander soort hoofdbedekking, hebben we mutsjes,  petten, bandeaus , buff’s etc . Aan mogelijkheden en keuzes geen gebrek.


Oriënterend gesprek
We verwelkomen je graag in onze salon voor een persoonlijk adviesgesprek,  Een oriënterend gesprek is altijd persoonlijk en volledig discreet. Meijka’s onderscheidt zich door jarenlange ervaring, een betrokken proces en een perfecte service. 
Bel 073-5119752 of app naar 06-48008820 of 0628431568 of neem contact met ons via het contactformulier.

Wat vergoedt je zorgverzekeraar?
De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 443,-. Elke verzekeraar vergoedt een ander aanvullend bedrag. Check onderaan deze pagina, welk bedrag door jouw verzekeraar wordt vergoed. 

 

Schoonheid van binnenuit
Meijka’s behandelt graag jouw huid- en haarproblemen, maar soms komt de oorzaak van binnenuit, zoals bij ongezonde darmflora. In dit geval verwijzen we je graag naar onze gediplomeerde natuurgeneeskundige van Meijka’s CARE.