Haarwerken en haaruitval

Al jaren werken we aan verbeteringen bij haar en (hoofd-)huidproblemen. Van haaruitval tot roos, eczeem acné etcetera.

We kijken holistisch naar iedere persoon,  vooral naar de oorzaak en niet enkel naar het symptoom, zoals haaruitval bijvoorbeeld.

Dit kan door middel van een microscopische trichogram en een uitgebreid gesprek en onderzoek. Hierbij worden de haarwortels onderzocht, om te kijken wat er mis is, waarom valt het haar uit? Als dat bekend is, dan pas weet je wat en of je kunt gaan behandelen.

Mochten de problemen in een verder gevorderd stadium zijn, dan kunnen we oplossingen bieden met extra haar.

Denk hierbij aan haartoevoegingen, extensions, haarstukjes en gehele haarwerken, toupets of pruiken. We werken veelal met maathaarwerken ( op uw vorm, haarkleur op maat gemaakt),  maar ook op korte termijn (vaak op voorraad) hebben we haarstukjes voor u klaar. 

Sinds enige tijd hebben we ook kleine mini haarstukjes ontwikkelt, vooral bij beginnende haaruitval, al vaak voldoende om het hoofd mooi bedekt te hebben en daardoor een natuurlijk uiterlijk. Het geeft meer zelfverzekerdheid en vertrouwen.

Voor diegene die zich prettiger voelen bij een ander soort hoofdbedekkingen, hebben we mutsjas, petten, mutsen, buff's enz. 

Hierin zijn vele verschillende mogelijkheden.

Daarom kunt u het beste eens voor een oriënterend gesprek langskomen, dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.