Care

Bij Meijka’s CARE kun je terecht voor advies en begeleiding over je gezondheid en de preventie ervan. Alles in het menselijk lichaam hangt met elkaar samen. Zo hebben de darmen een enorme invloed op hormonen, huid en haar. Er zijn ontelbaar veel redenen om verder te kijken dan de buitenkant van het lichaam zoals de hoofd- of gezichtshuid.

Natuurgeneeskunde

Ben je vermoeid? Heb je last van acne, haaruitval of een wondje dat niet dicht gaat? Ben je vaak verkouden, heb je last van depressie of ‘down’ momenten?

Orthomoleculaire, natuurgeneeskundige, holistische of leefstijl- adviezen kunnen een uitkomst bieden voor deze klachten. De oorsprong van symptomen zit vaak in organen als de darmen, nieren, of in onverwerkte trauma's, groot of klein. Onze adviezen bestaan uit persoonlijke voedingsadviezen, uitgebalanceerde supplementen, essentiële oliën en eventueel aangevuld met coaching of therapie.

Natuurgeneeskunde is de oudste vorm van geneeskunde. De primitieve mens maakte al gebruik van planten en kruiden. Niet alleen om te eten, maar ook om te genezen en gezond te blijven. Deze mens leefde nog dichtbij de natuur en wist precies welke planten veilig en gezond waren en welke giftig. Tegenwoordig zijn we in onze maatschappij zo ver vervreemd van ons eigen instinct en het gevoel van eenheid met de natuur, dat het instinct om de juiste planten te kiezen verloren is gegaan.

Essentiële oliën

Wist je dat 1 druppel zuivere pepermuntolie gelijk is aan 27 koppen muntthee?
Wist je dat de meeste van onze reguliere medicatie gebaseerd is op plantenextracten?
En dat ons reukorgaan naast ons emotiecentrum ligt in de hersenen, waardoor die twee een directe verbinding hebben?

Zuivere essentiële oliën, die op de juiste manier gebruikt worden, kunnen een enorme invloed hebben op ons fysieke lichaam en onze psychische en energetische toestand.

Essentiele oliën zijn natuurlijke sappen uit de zaden, stam, wortelen, bladeren, bloemen en andere delen van de plant, gedestilleerd tot zuivere efficiënte en sterk geconcentreerde olie. Deze oliën worden ingezet bij een breed scala van emotionele en fysieke behoeften.

Wij bieden je een uitgebreid assortiment van voedingssupplementen, essentiële oliën, mengproducten om zelf verzorgingsproducten mee te maken en kruidentincturen (zonder alcohol). Hierbij staan we je altijd terzijde en hebben we maatwerk hoog in het vaandel staan. Ieder mens is immers uniek.

 

Doordat we alles onder een dak hebben, bieden we altijd de beste behandeling voor U!

kijk ook eens bij holistisch therapie, onder care.

Meijka's hair, skin & care

Burg. van houtplein 45

5251 PT  Vlijmen

0031-73-5119752

info@meijkas.com

info@meijkas.nl

www.meijkas.com

www.meijkas.nl

www.vlijmen.hethaar.com