Huidbehandelingen / ontharing ipl laser

SKIN

Bij Meijka’s kun je je afspraak bij de kapsalon meteen combineren met een bezoek aan een professionele ANBOS-schoonheidsspecialist. Zo verbeter je niet alleen de conditie van je huid, na de behandeling oogt deze ook verzorgder en gezonder. Meijka’s missie is om schoonheid van buiten- en binnenuit te bieden.

Wil je je bovenlip of kin laten ontharen?
Wil je die couperosevlek laten behandelen?

Bij Meijka’s SKIN word je in alle discretie in onze schoonheidssalon op een persoonlijke en ontspannen manier behandeld.

Huidbehandelingen
Bij Meijka’s SKIN werken we met de producten van Darphin. Dit is een professionele en plantaardige huidverzorgingslijn uit Parijs. De formule is gebaseerd op een harmonieuze mix van technologie, plantenextracten en pure essentiële oliën.

Het unieke huidverzorgingssysteem van Darphin heeft haar eigen behandelmethodes en manuele massagetechnieken die de werking van het product versterken.

De combinatie van hoog geconcentreerde plantaardige ingrediënten, ultrazachte crèmes en exclusieve massages zorgt voor huidverbetering en ontspanning van lichaam en geest.

Hiermee bereiken we dat de huid ondersteuning krijgt bij het zelf herstellen van ouderdomstekenen, acne, pigmentverschuivingen en droogte. Op deze manier zijn mooie langetermijnresultaten te behalen.

Huidoneffenheden
Met de Blend methode kunnen we huidoneffenheden zoals moedervlekken, bindweefsel bultjes, bloedblaren of couperose op het gezicht of lichaam weghalen. Bij de Blend methode wordt een naaldje ter dikte van een haar op de te behandelen plaats op de huid aangebracht. Door menging van twee stroomvormen lost de betreffende
huidoneffenheid op.

 

Ontharingstechnieken en elektrisch ontharen

Meijka’s SKIN is een gediplomeerde schoonheidsspecialist mét het vakdiploma Elektrisch ontharen en Ontharingstechnieken zoals epileren en harsen. Je kunt hier terecht voor het verwijderen van ongewenste haargroei. De overbeharing kan op twee manieren tot wel 80% permanent verwijderd worden: door elektrische ontharing of met de IPL/Laser.

Wat vergoedt je zorgverzekeraar?
Onze behandelingen worden door veel zorgverzekeraars vergoed. Benieuwd of je schoonheidsbehandelingen vergoed krijgt? Controleer dan je polisvoorwaarden.

Schoonheid van binnenuit
Meijka’s behandelt graag jouw huid- en haarproblemen, maar soms komt de oorzaak van binnenuit, zoals bij ongezonde darmflora. In dit geval verwijzen we je graag naar onze gediplomeerde natuurgeneeskundige van Meijka’s CARE.